Unfold Your Wings

Retreat Gotland | 22-25 Augusti 2024
10 platser 
Start 14.00 | Slut efter lunchen som är 12.00

Filmen från vårt retreat The Power In You 2023.Unfold Your Wings

Retreatdagar där du bjuds in att utforska och utveckla din inre kraft.

Hemma hos Hélène i det vackra Tofta på Gotland, får du möjlighet att sträcka ut dina ”vingar” och låta din potential blomstra.

Unfold Your Wings är en resa inåt, en resa mot självinsikt och personlig tillväxt. I en atmosfär av frid och harmoni, omgiven av en trädgård med örter och doft av hav, här skapar vi tillsammans en plats för reflektion och förnyelse.
 
Genom ceremonier, ritualer, yoga, meditation & breathwork, samt sinnligt Mala skapande, får du möjlighet att utforska din inre värld och stärka det du tror på.

Vi bjuder på en smakrik resa med koreanska influenser på tallriken, välsmakande teer och energigivande juicer. Dessutom erbjuder vi hälsosamma frukostar och fruktfat som finns tillgängliga under hela dagen.

Precis som naturen förbereder sig för förändring och tillväxt, låt oss tillsammans följa dess visdom och kraft. Vi samlar ihop sommarens erfarenheter och känner in höstens drömmar.

Detta är en inbjudan att släppa taget om det som inte längre tjänar dig, att låta nya tankar och idéer släppas fria. Veckla ut dina vingar och låt din inre kraft, det vilda och kreativa ta dig till nya höjder! UNFOLD YOUR WINGS

”Until you spread your wings, you will have no idea how far you can fly” 


Välkommen till en helg fylld med inspiration, växtkraft och personlig utveckling. 

Heléne, Linda, Pia & Hélène


Cermonier

Örtaträdgård

Breathwork

Yoga

Hälsosamma frukostar

Mala Workshop

Ensamtid

Gemenskap

Reflektioner

Healingmassage

Massagetält

Föreläsning

cacaocermoni

Meditation

Eldcermoni

Om oss 

Helene Blomkvist | Yoga | Meditation

Helene ger en påtaglig magi till varje rum hon kliver in i. Hennes mjuka men kraftfulla närvaro som yogalärare har djupa rötter i hennes inspirerande kreativa liv där yogan ingjuts i allt hon gör. Allt precis allt blir till en ritual och en ceremoni där varje detalj är omhändertagen och hållen i samklang med naturens krafter. Att vara med Helene är som att kliva in i en sensuell skönhet som en dörr till mirakler.

Linda Maasara | Breathwork | Healing massage

Underbara Linda, hon skänker trygghet, styrka och kärlek. Hon omger en med en superkraft. Och den energi som hon ger en får en att lyftas och bäras. Hon var tidigare en prestations-prinsessa av rang, tills hon gick in i väggen och insåg att hennes kall inte låg i de industriella processerna, utan i de mänskliga! Det är med stor glädje som hon nu kan visa dig den mest kraftfulla metod hon stött på, NTB. (Neurotransformativ Breathwork)En metod som utvecklar på djupet och som får en att nå mål som man trodde var omöjliga. Men framförallt: hon har fått sina klienter att transformeras, läka och utvecklas djupare än någonsin.

Kreativa Ledare

Vi ser till att ni trivs och har det bra och att allt flyter på för både ledare och deltagare. Vi finns där för er under hela retreatet. 


Hélène Hansson 

Helene har rötterna djupt rotat i Ayurveda som är besläktad med Yoga, hon brinner för att integrera sinne, kropp och själ i allt hon gör. Helene är grafisk formgivare och med sitt starka estetiska sinne förmedlar hon fina känslor i sina skapelser kring hälsa och välmående. Hélène har anordnat retreat på olika ställen i världen såsom Mallorca, Bali och Indien. Delar av släkten är från Gotland, så hjärtat finns här på ön. Delägare i restaurang Bror San i Visby.

Pia Andersson 

Pia har förälskat sig i vår ö, och förra sommaren färdigställde familjen ett eget hus på ön, hon arbetar som mäklare i det egna företaget, ett familjeföretag som hon byggt upp från grunden. Hon är van att hålla många bollar i luften och vara lyhörd för sina kunders olika önskemål. Pia har ett starkt genuint intresse för hälsa och välmående och har besökt många retreat runt om i världen.

Unfold your wings


Detta ingår:

Yogaklasser | Meditationer | Breathwork | Föreläsning | Musik | Eldcermoni | Mala-Workshop | Utflykt | 3 nätter i dubbelsäng delat rum | 3 Frukostar | 3 Luncher | 3 Middagar | Frukt & Te | Sänglinne Handdukar |Tvål, Schampo, Balsam | Lån av yogamattor & bolster | Transfer till Tofta från Visby flygplats alt Visby hamn.

(Flyg, färja bokar du själv och ingår ej i priset.)

7.500kr inkl moms /pers i dubbelrum


Praktiskt

Boende:
Hemma hos Helene, i Guteby, Tofta Gotland. Vi har plats för tio gäster där man sover två personer i varje rum. Rummen har en dubbelsäng. Yogamattor & Bolster finns att låna. 
Maten:
Härliga hälsosamma frukostar följt av energifylld och smakrik Koreansk inspirerad mat, lagad av kockarna på restaurang Bror San i Visby. Te & Frukt finns att tillgå under dagarna.
Pris:
7.500kr exkl resa till Gotland för del i dubbelrum.
Starttid:
Kl: 14.00 22 Augusti
Sluttid:
Efter lunch som serveras kl 12.00, 25 Augusti
Frågor?
helene@formsweden.com

Healing massage

Vill du lyxa till det lite extra?

Healing massage mjukar upp bindväven, den släpper spänningar och blockeringar i kroppen med hjälp av akupunkturpunkter. Healing massage kommer från Indien där den i århundraden har hjälpt människor att uppnå djup avslappning. Massagen är en helkroppsbehandling som utförs med olja och en täckande sarong. Healing massagen utförs av Linda och du kan redan nu anmäla ditt intresse när du bokar din retreatplats. (kostnad tillkommer, mer info kommer senare)


Breathwork


Vad är Breathwork?

Neurotransformtive Breatwork (NTB) arbetar med neruotransformation. Det innebär att vi hjälper klienterna att skapa nya nerv- och tankebanor genom att försättas i alphavågor. Då kan trauma bearbetning påbörjas i kroppen, tankar stillas och vi börjar tala kroppens språk. Vi kommer ned i kroppens parasympatiska nervsystem där vi kan koppla om synapserna och nervbanor, platsen där förändring av beteenden, vanor & begränsningar sker. 

Majoriteten av oss befinner oss oftast i det sympatiska nervsystemet: fight, flight, freeze eller fawn. Vi är i en stressreaktion, detta tar endast 1 sek att aktivera men timmar att få bort. Dessutom är det sympatiska nervsystemet fem gånger starkare då det utvecklats redan dag två när vi är foster då allt handlar om överlevnad, så vi behöver träna det parasympatiska starkare. 
Hitta till oss

Ideas grow stronger when shared