Ideas grow stronger when shared.

Kommer från reklambyrå världen där jag började med grafisk formgivning, gick sedan vidare till produktionsledning bl. a för att prova på att vara spindeln i nätet på byrån. Fastnade sedan som rollen som projektledare, där hade jag det fulla ansvaret mot våra kunder. En rolig tid med många seriösa och ibland småtokiga projekt som satte hjärnan på prov, det passade mig bra. 

Har i mina uppdrag skapat, utvecklat och förvaltat varumärken inom B2B. Allt från framtagande av logotyper till genomförande av kampanjer. Var delaktig av uppbyggnaden av reklambyråns verksamhet tillsammans med VD'n och ägaren. Kände efter ett tag att jag ville tillbaka till den kreativa delen där det hela började. Jag startade eget för att vara delaktig i hela processen. För mig är det viktigt att ha en långsiktig relation med mina kunder, där de känner mig likaväl som jag känner dem det är då det skapas magi. Har under åren jobbat med både stora kunder (bl.a. Vodafone, Nordea, Ericsson) och små till medelstora kunder som behöver lyfta sin marknadsföring. 

Grafiska studier på Berghs School of Communication och Forsbergs skola samt kommunikation och ledarskap på Dale Carnegie, har även en bakgrund som informatör och inom event/kundvård på Telia. Jag brinner för hälsa och välmående och för mig är det viktigt att kombinera den yttre och inre världen, det skapar den helhet som jag vill förmedla. Många av mina nuvarande kunder jobbar just med hälsa. Har en utbildning inom träning och hälsa på The Academy och inom Ayurveda via Schinklermanagement AB, varit aktiv ledare inom Friluftsfrämjandet. Skapat hälsoretreat på Mallorca, Bali & Indien.