The Power in You

Retreat Gotland | 24-27 Augusti 2023
10 platser 

Film från retreatet skapad av www.theemmahansson.comThe Power in You


Välkommen till vårt retreat hemma hos Hélène i det havsnära Tofta på Gotland. Där njuter vi av den ljumma sensommaren, de mörka kvällarna och att få vara i dig själv. Komma i kontakt med och känna kraften som finns lagrad i dig. The power in you.

Mitt bland doften av växande salvia, lavendel och rosmarin ger vi dig tid att få din kraft att spira. Vi lyssnar in själen, ger näring till kroppen & kärlek till hjärtat. Tillsammans skapar vi njutning för kropp och själ och stärker din kraft inifrån. 

Vi bjuder in till en långhelg fylld med yoga, meditation, Breathwork, reflektion och koreanska smaker på tallriken. Det bjuds på välsmakande teer, energi fyllda juicer och goda viner för de som önskar. 

Sensommar, årstiden då naturen samlar sin kraft och det är då växternas fröer letar sig ner i jorden för att bli till ny spirande grönska till våren. Det är då som träden lagrar energi i rötterna för att orka med en vinter och nya tag till nästa vår. Vi följer naturens rytm och flöden, låter oss inspireras av dess visdom och magiska kraft. Låt oss bjuda in sensommaren som en brygga mot hösten, tid för vila och återhämtning, tid för reflektion.  

Vilka frukter har mognat i ditt liv under sommaren? 
Vilka löv behöver få falla? 
Vad behöver du ev släppa taget om?
Vad vill du ska gro och så småningom blomma ut i dig?

”Bloom from within” Känn kraften i dig, THE POWER IN YOU !  


Kom som du är, vi ser fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen!
Helene, Linda. Pia & Hélène


Smudge Workshop

Mala Workshop

Breathwork

Hälsosamma frukostar

Eldcermoni

Yoga

Strandnära

Om oss 

Helene Blomkvist | Yoga | Meditation

Helene ger en påtaglig magi till varje rum hon kliver in i. Hennes mjuka men kraftfulla närvaro som yogalärare har djupa rötter i hennes inspirerande kreativa liv där yogan ingjuts i allt hon gör. Allt precis allt blir till en ritual och en ceremoni där varje detalj är omhändertagen och hållen i samklang med naturens krafter. Att vara med Helene är som att kliva in i en sensuell skönhet som en dörr till mirakler.

Linda Maasara | Breathwork | Healing massage

Underbara Linda, hon skänker trygghet, styrka och kärlek. Hon omger en med en superkraft. Och den energi som hon ger en får en att lyftas och bäras. Hon var tidigare en prestations-prinsessa av rang, tills hon gick in i väggen och insåg att hennes kall inte låg i de industriella processerna, utan i de mänskliga! Det är med stor glädje som hon nu kan visa dig den mest kraftfulla metod hon stött på, NTB. (Neurotransformativ Breathwork)En metod som utvecklar på djupet och som får en att nå mål som man trodde var omöjliga. Men framförallt: hon har fått sina klienter att transformeras, läka och utvecklas djupare än någonsin.

Kreativa Ledare

Hélène Hansson 

Helene har rötterna djupt rotat i Ayurveda som är besläktad med Yoga, hon brinner för att integrera sinne, kropp och själ i allt hon gör. Helene är grafisk formgivare och med sitt starka estetiska sinne förmedlar hon fina känslor i sina skapelser kring hälsa och välmående. Hélène har anordnat retreat på olika ställen i världen såsom Mallorca, Bali och Indien. Delar av släkten är från Gotland, så hjärtat finns här på ön. Delägare i restaurang Bror San i Visby.

Pia Andersson 

Pia har förälskat sig i vår ö, och denna sommar har hon färdigställt ett eget hus på ön, hon arbetar som mäklare i det egna företaget ett familjeföretag som hon byggt upp från grunden. Hon är van att hålla många bollar i luften och vara lyhörd för sina kunders olika önskemål. Pia har ett starkt genuint intresse för hälsa och välmående och har besökt många retreat runt om i världen.

Detta ingår:

Yogaklasser | Meditationer | Breathwork | Föreläsning | Musik | Eldcermoni | Mala-Workshop | Utflykt | Silent-Walk | Smudge-Workshop | 3 nätter i dubbelsäng delat rum | alt i eget rum med pristillägg. | 3 Frukostar | 3 Luncher | 3 Middagar | Vin/Alkoholfritt till maten | Frukt & Te | Sänglinne | Handdukar | Lån av yogamattor & bolster | Transfer till Tofta från Visby flygplats alt Visby hamn.

(Flyg, färja bokar du själv och ingår ej i priset.)

5.650kr /pers i dubbelrum, Fullbokat!

7.850kr/pers i enkelrum, Fullbokat! 

Praktiskt

Boende:
Hemma hos Helene, i Guteby, Tofta Gotland. Vi har plats för tio gäster där man sover två personer i varje rum. Rummen har en dubbelsäng, man kan boka hela rummet själv om det önskas. Yogamattor & Bolster finns att låna. 
Maten:
Härliga hälsosamma frukostar följt av energifylld och smakrik Koreansk inspirerad mat, lagad av kockarna på restaurang Bror San i Visby. Te & Frukt finns att tillgå under dagarna.
Pris:
5650kr/person exkl resa till Gotland för del i dubbelrum.
Enkelrum 
Bokning: FULLBOKAT!
Frågor?:
helene@formsweden.com

Healing massage

Vill du lyxa till det lite extra?

Healing massage mjukar upp bindväven, den släpper spänningar och blockeringar i kroppen med hjälp av akupunkturpunkter. Healing massage kommer från Indien där den i århundraden har hjälpt människor att uppnå djup avslappning. Under 60 minuter får du en djupgående behandling där du får uppleva närvaro och njutning, för både kropp och själ. Massagen är en helkroppsbehandling som utförs med olja och en täckande sarong. Healing massagen utförs av Linda och kan bokas in under den "fria tiden" av vårt retreat. (kostnad tillkommer 1.250kr)


Breathwork


Vad är Breathwork?

Neurotransformtive Breatwork (NTB) arbetar med neruotransformation. Det innebär att vi hjälper klienterna att skapa nya nerv- och tankebanor genom att försättas i alphavågor. Då kan trauma bearbetning påbörjas i kroppen, tankar stillas och vi börjar tala kroppens språk. Vi kommer ned i kroppens parasympatiska nervsystem där vi kan koppla om synapserna och nervbanor, platsen där förändring av beteenden, vanor & begränsningar sker. 

Majoriteten av oss befinner oss oftast i det sympatiska nervsystemet: fight, flight, freeze eller fawn. Vi är i en stressreaktion, detta tar endast 1 sek att aktivera men timmar att få bort. Dessutom är det sympatiska nervsystemet fem gånger starkare då det utvecklats redan dag två när vi är foster då allt handlar om överlevnad, så vi behöver träna det parasympatiska starkare. 
Hitta till oss

Ideas grow stronger when shared